Terug

Welzijn Ouderen Stichting

GGZ / Maatschappelijk Werk

Adres
Schoutstraat 5
2981EZ RIDDERKERK
Website
http://www.swor.nl
Telefoon
0180432350
Fax
0180433940
Notities

Het welzijnswerk voor ouderen omvat een breed terrein aan activiteiten. Maaltijden, klussendienst, computercursus voor senioren, koffie-inloop, het zijn maar enkele voorbeelden. Naast het aanbieden van activiteiten doet de SWOR nog meer zaken ten behoeve van senioren. Zo vertegenwoordigen wij de belangen van senioren in diverse overlegvormen en werken wij met anderen samen om zo veel mogelijk in te spelen op de vragen en behoeften van senioren op dat moment.

De doelgroep waarvoor we werken is divers. Zo zijn wij er voor senioren die nog erg actief zijn, midden in onze samenleving staan en van alles en nog wat doen. Zij ondernemen niet alleen allerlei activiteiten voor hun eigen ontspanning maar zetten zich ook in voor anderen door het doen van vrijwilligerswerk. Maar de SWOR is er ook voor die senioren die door wat voor reden dan ook niet meer zo goed voor zichzelf kunnen zorgen en ondersteuning en begeleiding nodig hebben bij allerlei zaken in het leven, zodat zij zo zelfstandig mogelijk kunnen blijven.

Mochten uw eigen gegevens niet kloppen, dan kunt u deze zelf beheren door u aan te melden op zorgportal.org. Mocht u gegevens van anderen tegenkomen die niet correct of onvolledig zijn, geef dit dan door via 'contact'.