Terug

Huisartsenpraktijk Van Santen

Eerste lijn / Huisartsenpraktijk

Adres
De Linie 2 E
2905AX CAPELLE AAN DEN IJSSEL
Website
http://www.huisartsenpraktijkvansanten.nl
Telefoon
0102640200
Fax
0104514217
Notities

Praktijkomschrijving

Wij zijn een jonge en enthousiaste huisartsenpraktijk die volop in ontwikkeling is. Wij zitten in een recent geheel verbouwd pand met 4 andere huisartsenpraktijken, een apotheek, fysiotherapie, STAR Medisch Diagnostisch Centrum, consultatiebureau, schoolarts en diëtiste en de mogelijkheid tot echo-onderzoek.

Onze praktijk bestaat uit twee assistentes, een POH praktijkondersteuner huisarts en een huisarts. Wij hebben speciale spreekuren voor patiënten met suikerziekte, hart- en vaatziekten en longziekten. Binnen de praktijk hebben wij ook de mogelijkheid om hartfilmpjes te maken, 24-uurs bloeddrukmetingen te doen, longfuncties te maken, bloed te prikken en een herhaalreceptenlijn waar u 24 uur per dag uw herhaalrecepten kunt inspreken. Daarnaast gaan we ook  allergietesten en onderzoek naar de doorstroming van de bloedvaten doen. Zo zijn wij continu bezig met nieuwe ontwikkelingen en hopen u hiermee nog beter van dienst te kunnen zijn.

Onze praktijk is open voor nieuwe patiënten, dus mocht u nog op zoek zijn naar een nieuwe huisarts en de beschrijving van onze praktijk spreekt u aan dan bent u van harte welkom. In dat geval kunt u bij een van onze assistentes een inschrijfformulier ophalen en dit ingevuld, samen met een kopie van uw legitimatiebewijs en het dossier van uw oude huisarts, bij ons inleveren. U ontvangt dan ook een praktijkfolder met alle informatie over onze praktijk.

Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze praktijk.

BIG-geregistreerde medewerkers
  • D.J. van Santen (Arts)

Mochten uw eigen gegevens niet kloppen, dan kunt u deze zelf beheren door u aan te melden op zorgportal.org. Mocht u gegevens van anderen tegenkomen die niet correct of onvolledig zijn, geef dit dan door via 'contact'.