Terug

Euroned Systems

Commercie / Overige instelling

Adres
Nobelweg 32
6101XB ECHT
Website
http://www.eurosys.nl
Telefoon
0900090038
Notities

Helpdesk

EuroNed-helpdeskmedewerkers verlenen telefonische ondersteuning bij problemen met de bediening van de software. Ook kunnen zij helpen bij het opsporen van storingen aan de hardware. De helpdeskmedewerkers kunnen rechtstreeks contact maken met de meeste EuroNedsystemen en op afstand helpen het systeem en de programmatuur weer operationeel te krijgen.

Telefonische bereikbaarheid: 8:00 - 17:30 uur
De helpdesk is op werkdagen bereikbaar van 's morgens 8.00 tot 17.30 uur, onder het naamnummer 0900-EUROHELP (0900-3876435) tegen normale (inter)lokale tarieven. Van 8:00 - 9:00 uur en van 16:30 - 17:30 is de Helpdesk-bezetting niet volledig en kan het zijn dat het even duurt voordat een medewerker aan de lijn komt.

Helpdesk via E-mail
Vragen en opmerkingen kunnen per e-mail naar de Helpdesk worden verstuurd. Een reactie volgt binnen 1 à 2 werkdagen. Het is raadzaam deze mogelijkheid alleen te gebruiken voor vragen die geen spoedeisend karakter hebben.
E-mailadres: helpdesk@eurosys.nl

Helpdesk via Fax
Vragen of problemen kunnen ook per fax worden kenbaar gemaakt door een volledig ingevuld fax-formulier te sturen naar 0475-470835.

Aanvullende diensten Helpdesk
De dienstverlening van de Helpdesk is inbegrepen in het jaarlijkse onderhoudscontract. Voor sommige aanvullende diensten gebeurt dit tegen een vergoeding op basis van nacalculatie. Aanvragers horen van tevoren wanneer extra vergoeding gevraagd zal worden. In dat geval ontvangt men een schriftelijke opdracht ter ondertekening.

Helpdeskmedewerkers kunnen onder andere helpen met het beoordelen van drukwerk en het maken van de gewenste lay-out voor facturen, nota's e.d..

De EuroNed-helpdesk kan ook helpen bij:
het herstellen van onbedoelde gebruikersfouten (bijv. terughalen van per ongeluk verwijderde patiëntgegevens, etc.)
op afstand uitgevoerd systeembeheer (inbelmogelijkheid noodzakelijk)
printerconfiguratie (menu-instellingen) en -aansturing.

Mochten uw eigen gegevens niet kloppen, dan kunt u deze zelf beheren door u aan te melden op zorgportal.org. Mocht u gegevens van anderen tegenkomen die niet correct of onvolledig zijn, geef dit dan door via 'contact'.