Terug

Verhoeven Cesar Oefentherapie Praktijk, I H A

Eerste lijn / Oefentherapiepraktijk

Adres
Freericksplaats 5-B
3054GJ ROTTERDAM
Website
http://www.cesarrotterdam.nl/
Telefoon
0104181344
Notities

Deze praktijk zelf heeft zich wel geprofileerd bij de huisartsen en specialisten uit de omgeving Hillegersberg/Schiebroek, maar niet iedereen is hiervan op de hoogte. Voor u als patiënt is het moeilijk om de kwaliteit van een oefentherapeut in te schatten vanuit een rijtje namen in het telefoonboek bijvoorbeeld, vandaar dat ik dit kopje toe heb gevoegd op mijn website, zodat u kunt kijken waar mijn specialisaties liggen en of deze aansluiten bij uw klachten.

Kinderen en deze praktijk:

Voor kinderen is deze praktijk heel geschikt. De praktijk heeft al vele jaren kinderen onder behandeling en is hier ook volledig op ingesteld. Ik behandel motorische achterstand in de praktijk en willen gaan uitbreiden door het geven van behandelingen op scholen en het geven een groepsles voor kinderen, de skippy cursus.

Mochten uw eigen gegevens niet kloppen, dan kunt u deze zelf beheren door u aan te melden op zorgportal.org. Mocht u gegevens van anderen tegenkomen die niet correct of onvolledig zijn, geef dit dan door via 'contact'.