Terug

Transferafdeling MCRZ Clara

Verzorging en Verpleging / Verzorgingshuizen

Adres
Olympiaweg 350 350
3078HT ROTTERDAM
Website
http://www.de-stromen.nl/
Telefoon
0102912105
Notities

Uiteraard wilt u niet langer dan noodzakelijk in het ziekenhuis opgenomen zijn. Maar er kunnen situaties ontstaan waardoor u nog niet naar huis kunt. U heeft bijvoorbeeld behoefte om te revalideren onder professionele begeleiding, of u voelt zichzelf nog niet zeker genoeg om weer volledig thuis de dingen op te pakken. Het kan ook zijn dat er thuis niemand is die voor u de dagelijkse gang van zaken kan regelen of dat de voorzieningen, hulp en zorg die u nodig heeft om thuis te herstellen nog niet beschikbaar zijn. Soms is het noodzakelijk dat u voor een korte periode moet herstellen in een verpleeg- of verzorgingshuis, maar u kunt daar niet direct na uw ontslag uit het ziekenhuis terecht.
De transferafdeling is bedoeld voor patiënten die geen specialistische zorg meer nodig hebben maar toch - omdat ze moeten revalideren of moeten wachten op voorzieningen thuis - het ziekenhuis niet kunnen verlaten.

Mochten uw eigen gegevens niet kloppen, dan kunt u deze zelf beheren door u aan te melden op zorgportal.org. Mocht u gegevens van anderen tegenkomen die niet correct of onvolledig zijn, geef dit dan door via 'contact'.