Terug

De Vijf Havens

Verzorging en Verpleging / Verzorgingshuizen

Adres
Zevenkampse Ring 40
3068PZ ROTTERDAM
Website
http://www.de-stromen.nl/
Telefoon
0102070100
Notities


In het verpleeghuisdeel, verdeeld in vijf wooncentra, wonen 150 ouderen met lichamelijke of psychische klachten. Er zijn dertig 1-persoonskamers, dertig 2-persoonskamers en 15 meerpersoonskamers. Voor zeven bewoners is een aparte woning gerealiseerd. Aan deze dementerende ouderen wordt met kleinschalig wonen een woonsituatie geboden die zoveel mogelijk lijkt op de thuissituatie. Zo wordt bijvoorbeeld onder begeleiding het eten bereid, worden boodschappen gehaald en de was gedaan.
In de hoge flat, het verzorgingshuis, zijn 102 appartementen voor 106 bewoners [98 1-persoonsappartementen en 4 2-persoonsappartementen.] In het verzorgingshuis kunt u uw huisdier meenemen. Bewoners in de naastgelegen aanleunwoningen Tochtenzicht en uit de rest van de wijk kunnen er de diensten krijgen die ze nodig hebben om zo zelfstandig mogelijk te blijven wonen. Maar ook kunnen wijkbewoners bijvoorbeeld een kopje koffie drinken of eten in het seniorenrestaurant 'De Schranserij'. Het restaurant is dagelijks geopend van 11.30 tot 14.00 uur. En op woensdagavond en vrijdagavond van 17.00 tot 20.00 uur

Mochten uw eigen gegevens niet kloppen, dan kunt u deze zelf beheren door u aan te melden op zorgportal.org. Mocht u gegevens van anderen tegenkomen die niet correct of onvolledig zijn, geef dit dan door via 'contact'.