Terug

Tolk- en Vertaalcentrum Nederland

Overige / Overige instelling

Adres
Helftheuvelweg 47
5222AV DEN BOSCH
Website
http://www.tvcn.nl
Telefoon
0882555222
Fax
0882555267
Notities

Dertig jaar ervaring in tolkdiensten & vertaaldiensten

TVcN verzorgt al meer dan dertig jaar tolkdiensten en vertaaldiensten in meer dan 100 talen. In de gezondheidszorg, de maatschappelijke dienstverlening en andere non-profit en profit sectoren. Voor u betekent dit gemak en tijdsbesparing, want met één telefoontje regelt u een tolk of vertaler.

TVcN heeft, naast het hoofdkantoor in 's-Hertogenbosch, vestigingen in Eindhoven en Hengelo. De organisatie bestaat uit ruim 80 medewerkers. 

Uitgebreide tolk- en vertaaldiensten

TVcN staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar, ook voor spoedeisende opdrachten. U kunt gebruik maken van de volgende diensten:

 • Tolkdienst per telefoon
 •  Direct: binnen twee minuten te regelen, in elke taal, zonder
   reservering vooraf.
 •  Reserveren: een tolkdienst per telefoon kan ook gereserveerd worden,
   als het tijdstip en de datum vooraf bekend zijn.
 • Tolkdienst op locatie
 • Schriftelijke vertaaldiensten
 • Download algemene folder

  Tolken en vertalers regelt u met één telefoontje.

  Samenwerking met Manpower Business Solutions

  TVcN maakt deel uit van Manpower Business Solutions (MBS), een dochter van Manpower Nederland BV en specialist in insourcing en outsourcing. Dankzij de samenwerking met deze 'partner in employability' beschikt TVcN over een groot netwerk en werkterrein.

  We zijn door deze samenwerking in staat onze klanten maximale continuïteit te bieden, de kwaliteit van onze tolk- en vertaaldiensten verder te verhogen en de mogelijkheden uit te breiden. Kijk voor meer informatie over Manpower Business Solutions op http://www.mbs.nl/.

  Mochten uw eigen gegevens niet kloppen, dan kunt u deze zelf beheren door u aan te melden op zorgportal.org. Mocht u gegevens van anderen tegenkomen die niet correct of onvolledig zijn, geef dit dan door via 'contact'.