Terug

Huisartsenpraktijk Dam- Weststrate

Eerste lijn / Huisartsenpraktijk

Adres
St Mariastraat 75
3014SH ROTTERDAM
Website
http://www.gcmariastraat.nl
Telefoon
010 - 4361975
Fax
010 - 4364010
Notities

Afspraken maken

het liefst 's morgens voor 11 u. In spoedeisende gevallen kunt u ook op andere tijdstippen bellen

Arts(en)

Ik werk als huisarts in een gezondheidscentrum. Patienten hebben echter hun eigen huisarts. Patienten die bij mij ingeschreven staan komen niet bij de andere artsen van het gezondheidscentrum, behalve in geval van afwezigheid. De vaste waarnemer is dan huisarts R.D. Castelijns In mijn praktijk werkt een huisarts in opleiding onder mijn supervisie, momenteel mevrouw A.Koks. U kunt ook met haar een afspraak maken.

Openingstijden

elke dag van 8 tot 11 en van 13.30 tot 17.00u daarbuiten alleen voor spoedgevallen

Open voor nieuwe patienten

voor patiënten in postcodegebied 3012 t/m 3022. Een kennismakingsgesprek wordt op prijs gesteld. De inschrijving kunt u het beste in de middaguren regelen met de praktijk-assistente. Neem verzekeringsgegevens en uw identiteitsbewijs mee.

Recepten

-u kunt lege doosjes inleveren waarop de medicijngegevens duidelijk staan -u kunt een ingevuld aanvraagformulier inleveren of faxen -u kunt via de herhaalreceptenlijn medicijnen aanvragen -u kunt de assistente bellen Herhaalrecepten zijn recepten waarover u met de dokter de afspraak heeft gemaakt dat u ze op bovenstaande wijze kunt bestellen; het is uw vaste, dagelijkse medicatie.

Spoed

spoednummer: 4365239

Spreekuur

volgens afspraak. Donderdag is er geen spreekuur. Voor dringende gevallen kunt u dan dokter Castelijns bellen, tel 010 4367770

Telefonisch spreekuur

wij hebben een terugbelsysteem: u belt vóór 11 u naar de assistente met een vraag. De huisarts belt u dan terug, meestal tussen 11 en 12 u of na het middagspreekuur rond 17.00u Een mobiel nummer is het handigst.

Visites

aanvragen vóór 11 u

Mochten uw eigen gegevens niet kloppen, dan kunt u deze zelf beheren door u aan te melden op zorgportal.org. Mocht u gegevens van anderen tegenkomen die niet correct of onvolledig zijn, geef dit dan door via 'contact'.